Ułatwiamy rezygnację
Nie utrudniamy rezygnacji z usług. Jeśli chcesz zrezygnować, wystarczy zgłosić to do działu wsparcia, a my zajmiemy się resztą.
Jak anulować
- Przejdź do swojej strony pomocy technicznej
- Utwórz nowe zgłoszenie z tematem „Cancellation Request”
- Powiedz nam, które usługi chcesz anulować
- Potwierdzimy i zrealizujemy to w ciągu 1 dnia roboczego
Co się dzieje po rezygnacji?
- Hosting: Twoje konto pozostaje aktywne do końca opłaconego okresu. Nie oferujemy częściowego zwrotu środków za niewykorzystany czas, ale możesz korzystać z usługi aż do momentu jej wygaśnięcia.
- Domeny: Koszt rejestracji domeny nie podlega zwrotowi (jest to standardowa praktyka w branży). Domena pozostaje zarejestrowana do momentu upływu terminu jej ważności. W razie potrzeby można ją przenieść do innego rejestratora.
- Dane: Przechowujemy kopie zapasowe przez 30 dni od momentu rezygnacji. Po tym czasie wszystkie dane są trwale usuwane.
Zanim zrezygnujesz
- Pobierz swoje pliki: Użyj Menedżera plików lub FTP, aby zapisać pliki swojej witryny
- Eksportuj bazę danych: Użyj phpMyAdmin do eksportu baz danych
- Zapisz swoje wiadomości e-mail: pobierz wszystkie ważne wiadomości z poczty internetowej (Webmail).
- Przenieś swoją domenę: Jeśli chcesz zachować domenę, najpierw przenieś ją do innego rejestratora.
Zmieniasz zdanie?
Jeśli zmienisz zdanie w ciągu 30 dni od anulowania, skontaktuj się z nami. Zazwyczaj możemy przywrócić Twoje konto z kopii zapasowych bez dodatkowych opłat.
Utwórz zgłoszenie do pomocy technicznej, aby poprosić o anulowanie
